Közbeszerzés-kutatás

NOTE: To use the advanced features of this site you need javascript turned on.

Közbeszerzési és tervpályázati fogalom- és iratmintatár E-mail
Aktuális - Könyvajánló

Ajánluk az alábbi könyvet szíves figyelmükbe:

dr. Barna Orsolya – Haszonicsné dr. Ádám Mária – dr. Kiss Ferenc – dr. Tátrai Tünde:
KÖZBESZERZÉSI ÉS TERVPÁLYÁZATI FOGALOM- ÉS IRATMINTATÁR

 

KÖNYVAJÁNLÓ
dr. Barna Orsolya – Haszonicsné dr. Ádám Mária – dr. Kiss Ferenc – dr. Tátrai Tünde:
KÖZBESZERZÉSI ÉS TERVPÁLYÁZATI FOGALOM- ÉS IRATMINTATÁR
a legújabb jogszabályváltozások figyelembevételével, a fogalomtárban változáskövetővel

 

Eladási ár: 3990 Ft.

A Közbeszerzési és tervpályázati fogalom- és iratmintatár hiánypótló mű a közbeszerzési szakkönyvek piacán, az első olyan magyar nyelvű közbeszerzési szakkönyv, amely nem csak a magyar jogi környezetre koncentrál, hanem a közbeszerzési törvény, és a kapcsolódó jogszabályok fogalmainak magyarázata, rendszerezése mellett a gyakorlati jelentőséget szem előtt tartva világít rá a közösségi jogi kapcsolódási pontokra, meghatározó bírósági ítéletekre, hozzárendelve azokat a magyar jogi fogalmakhoz. Mindez lehetővé teszi, hogy hatékony segítség legyen az uniós pályázatokhoz kapcsolódó közbeszerzési eljárások, lefolytatása kapcsán, különösen azok tervezése során, mivel a fogalommagyarázatokon túl praktikus határidő táblázatokat is tartalmaz, megkönnyítve ezzel az egyes eljárások időigényének felmérését.

A fogalomtárhoz kapcsolódó mintatár olyan irat-, illetve nyilatkozat mintákat tartalmaz, amelyeket a közbeszerzési törvény, és a kapcsolódó jogszabályok követelnek meg az ajánlatkérőktől és az ajánlattevőktől. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy jól felépített, a szükséges elemeket tartalmazó közbeszerzési szabályzattal, illetve mintadokumentumokkal hatékonyan lehet csökkenteni a lehetséges jogorvoslatok, illetve növelni a sikeresen lezárt közbeszerzési eljárások számát. Minderre figyelemmel a mintatárban a szerzők egy közbeszerzési szabályzat mintát is közreadnak, amelyen túl egyéb hasznos háttéranyagok is részei a kötetnek.

„Haszonnal forgatható a könyv mind a – nem csak önkormányzati - ajánlatkérők, mind az ajánlattevők számára - utóbbiaknak elősegítve a sikeres pályázást - csakúgy mint a közbeszerzésekkel foglalkozó önkormányzati szakemberek, hivatalos közbeszerzési tanácsadók, ügyvédek részéről, illetve a közbeszerzési oktatásban is hatékony segédanyagként működhet a kiadvány közérthető nyelvezete, logikus rendszerzése, illetve a gyakorlat által kiérlelt iratmintái okán. Ugyancsak jelentős segítség a közbeszerzési jogorvoslati eljárások, perek kapcsán, mivel lehetővé teszi ennek a terjedelmes joganyagnak az eltérő időpontokban fennálló eltérő hatályos szövegek áttekinthető, gyors kezelését.”

dr. Deli Betty

A kötet elővételben megrendelhető a TL- Media Kft hot-line vonalán:
+36 1 279 0558
+36 30 3 777 313
vagy faxon az alábbi számon:
+36 1 279 0559
illetve 2009. április 1.-től kapható a kiemelt könyvesboltokban!

Módosítás dátuma: 2011. január 07. péntek, 05:41
 
Joomla SEO by AceSEF