Közbeszerzés-kutatás

NOTE: To use the advanced features of this site you need javascript turned on.

Közbeszerzés és innováció II. - Kérdőíves kutatás indul! E-mail
Aktuális - Kutatás
2016. május 09. hétfő, 00:00
 
A Budapesti Corvinus Egyetem
és a Transparency International kérdőíves felmérése a magyar közbeszerzési piacról
 

 

Kedves Látogatónk!

Legújabb kérdőíves kutatási hullámunkhoz kérjük, segítse a munkánkat és a minél pontosabb javaslattételt azzal, hogy megválaszolja kérdőívünket, amelyet ide kattintva érhet el. A kitöltés 15-30 perc közötti időt igényel csupán!

 

 

A Budapesti Corvinus Egyetem és a Transparency International kérdőíves felmérése a magyar közbeszerzési piacról


A kérdőív célja, hogy minél hatékonyabb, versenyképesebb, a hazai közbeszerzési piac szereplői számára kulturált közbeszerzési piaci körülményeket biztosító, fenntartható környezetet teremtsünk.

Ennek érdekében 2006 óta nyolcadik alkalommal mérjük fel a piac állapotát, melynek eredményeként javaslatokat fogalmazunk meg a döntéshozók és jogalkalmazók számára. A kérdőív a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (új Kbt.) rendelkezéseinek figyelembe vételével készült, témamegjelölése pedig arra utal, hogy az új közbeszerzési irányelvek érdeklődése nagy mértékben az innováció támogatása felé fordult, melyhez néhány kérdés kapcsolódik a kérdőívben.

A kérdőív személyes adatokra vonatkozó része opcionális, feldolgozása során az adatok kezelése anonim módon történik, azok semmilyen módon nem kerülnek nyilvánosságra.
 
 

Amennyiben választ adna kérdéseinkre, kérjük, nyissa meg a kérdőívet innen.

 
Joomla SEO by AceSEF