Közbeszerzés-kutatás

NOTE: To use the advanced features of this site you need javascript turned on.

Kutatás a közbeszerzésről E-mail
Archívum - Kutatás
2009. május 07. csütörtök, 01:14
Etika és hatékonyság a közbeszerzésben
A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Transparency International kérdőíves felmérése a magyar közbeszerzési piacról

Kedves Látogatónk!

2009. május 6-án megkezdtük online kérdőíves felmérésünket (kattintson a kék színű hivatkozásra, hogy elkezdhesse kitölteni!).

A kérdőív célja, hogy minél hatékonyabb, versenyképesebb, a hazai közbeszerzési piac szereplői számára kultúrált közbeszerzési piaci körülményeket biztosító szabályozási környezetet és versenyfeltételeket teremtsünk. Ennek érdekében született meg jelen kérdőív, hogy tájékoztatva az érintetteket, 2006 óta évről évre felmérjük a piac állapotát, s javaslatokat tudjunk megfogalmazni a döntéshozók számára. A kérdőív a 2008-as törvénymódosítás figyelembevételével készült.

A kérdőív személyes adatokra vonatkozó része opcionális, a kérdőív feldolgozása során az adatok kezelése anonim módon történik, azok semmilyen módon nem kerülnek nyilvánosságra. A kitöltés során lehetőség van a félig kitöltött kérdőív elmentésére, majd ahhoz a későbbiek során visszatérésre.

 
Joomla SEO by AceSEF